Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

"Ομοβροντία" κατά Δημαρά

Πυρ ομαδόν από πολιτικούς αρχηγούς και τον αντίπαλό του στην περιφέρεια Αττικής δέχτηκε τη Δευτέρα ο Γιάννης Δημαράς, με αφορμή τα όσα είπε περί συναντήσεών του με αρχηγούς κομμάτων πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.
Μετά τη... βροχή διαψεύσεων, μάλιστα, ο κ. Δημαράς έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης είπε ότι συνάντησε και ενημέρωσε "στο πόδι" τους κ. κ. Καρατζαφέρη και Κουβέλη στο περιστύλιο της Βουλής και εξέφρασε την απορία του για τις διαψεύσεις από πλευράς τους. Σε ό,τι αφορά την Αλέκα Παπαρήγα, παραδέχθηκε πως δεν είχε ποτέ συνάντηση μαζί της, ενώ για τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, είπε πως έγινε στο πατρικό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Λίγο νωρίτερα, η Αλέκα Παπαρήγα είχε κατηγορήσει τον Γιάννη Δημαρά ότι ..........

ψεύδεται, προσθέτοντας σε σκληρή γλώσσα: "Αποκαλύφθηκε. Συναντήθηκε με τον Σαμαρά. Δεν παίζει με τη Νέα Δημοκρατία, είναι αχυράνθρωπος πίσω του υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες κινούνται για κυβέρνηση συνεργασίας".
Επικριτικός εμφανίσθηκε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που είπε πως δεν θα μπορούσε να γίνει τέτοια συνάντηση και σχολίασε: "Εάν στο διάδρομο της Βουλής, του είπα μια καλησπέρα, αυτό δε σημαίνει κατά καμία έννοια μια συνάντηση. Ο κ. Σαμαράς βλέποντας οτι δεν 'περπατάει' η επίσημη επιλογή που έκανε, χρησιμοποιεί τον κ. Δημαρά ως 'λαγό' ".
Ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, ερωτηθείς για το θέμα, ανέφερε πως δεν υπήρξε συνάντηση Παπανδρέου - Δημαρά, ενώ σχετικά με τις υπόλοιπες συναντήσεις παρέπεμψε στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για απαντήσεις.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σγουρός, μιλώντας στον ρ/σ Real FM, κατήγγειλε τον ανθυποψήφιό του ότι κρύβεται και ψεύδεται. "Ο Γιάννης Δημαράς -είπε- είναι με την 'πλάτη στον τοίχο'. Ας ξεκαθαρίσει σήμερα. Κρυπτόμενος δεν βγαίνει, αλλά τώρα είναι και ψευδόμενος αν δεν αποδείξει αυτά τα λεγόμενα τα οποία είπε. Γιατί είναι όμορφο και ωραίο να ξεγελάς τον κόσμο. Και είναι αυτό που λέω, ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα".
megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου