Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ημέρα τρόμου στην Αθήνα

Κόκκινος συναγερμός - 'Εκρηξη στην πρεσβεία της Ελβετίας - Ελεγχόμενη έκρηξη φακέλου στην πρεσβεία της Βουλγαρίας

Συναγερμός έχει σημάνει σε αντιτρομοκρατική και αστυνομία. Φαίνεται πως οι δράστες είχαν καταφέρει να αποστείλουν και άλλους φακέλους, άγνωστο πόσους.
'Ολες οι πρεσβείεςκαι τα προξενεία είναι σε κόκκινο συναγερμό και οι υπάλληλοι έχουν ...
ειδικές εντολές να τηλεφωνούν στους αποστολείς δεμάτων και φακέλων και να "τσεκάρουν " οτι όντως τα έχουν αποστείλει και δεν είναι δέματα - βόμβες.
Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, φάκελος - βόμβα εξερράγη στην πρεσβεία της Ελβετίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάλληλος θεώρησε ύποπτο τον φάκελο και τον πέταξε στο προαύλιο όπου και εξερράγη χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και στο σημείο έχουν σπεύσει αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και πυροτεχνουργοί που ερευνούν το χώρο.
Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε λίγο πριν τη μια και τέταρτο από πυροτεχνουργούς, ύποπτος φάκελος που είχε αποσταλεί στην πρεσβεία της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νewsit οι υπάλληλοι της πρεσβείας θεώρησαν ύποπτο έναν φάκελο και αποφάσισαν πριν τον ανοίξουν να τηλεφωνήσουν στον αποστολέα.
Έκπληκτοι άκουσαν τον υποτιθέμενο αποστολέα να τους λέει πως δεν έχει ιδέα και πως ποτέ δεν απέστειλε τίποτε στην πρεσβεία.
Όπως ήταν φυσικό ο χώρος εκκενώθηκε και οι υπεύθυνοι της πρεσβείας κάλεσαν την αντιτρομοκρατική και το ΤΕΕΜ.
NEWSIT

Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/11/blog-post_1375.html#ixzz1493ytNc2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου