Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Oλυμπιακός : Με πολλές αλλαγές κόντρα στην Ηλιούπολη – Τί γίνεται με Μιραλάς

Με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» κόντρα στην Ηλιούπολη(17:00) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα, ύστερα από την ήττα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. O Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής μεταξύ άλλων τους Ριέρα, Τοροσίδη, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλο προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ πήρε μαζί του παίκτες, που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γκαλίτσιο, Μοντέστο, Ποτουρίδη και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Μοϊσές, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί και τον Ρόμενταλ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Νέμεθ, στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Πάντελιτς, Ντουντού, Φετφατζίδης και Φουστέρ. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Πάντελιτς, ο οποίος απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την προηγούμενη Τετάρτη και ώρα 20:00. Η καταρρακτώδης βροχή όμως σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οδήγησαν στην αναβολή του.

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η παραμονή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, μετά τις δηλώσεις του μάνατζερ του Βέλγου άσου, που αποκάλυψε πως αγγλική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Κριστόφ Ενροτό, φέρεται να ασκεί πίεση με αυτό τον τρόπο στους Πειραιώτες, καθώς πρόθεσή του είναι να υπενθυμίσει την παρουσία του και ότι αν δεν πάρει το χρηματικό ποσό που του αναλογεί (περίπου 300.000 ευρώ), τότε δεν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Ο Κέβιν Μιραλάς αποκτήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» με την μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν, με ένα καθεστώς που έχει φέρει σε δύσκολη θέση την τωρινή διοίκηση. Για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Βέλγου ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 2.5 εκ. ευρώ στον γαλλικό σύλλογο μέχρι τα τέλη του Γενάρη, αλλιώς οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Ο μάνατζερ κάνει λόγο για συμφωνητικό μεταπώλησης του παίκτη με 4,2 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες θεωρείται σίγουρο ότι θα κινήσουν τις διαδικασίες για να τον αποκτήσουν μέσα στον χειμώνα.

Αντίδραση δεν υπάρχει από τον επίσημο Ολυμπιακό, ούτε από τον Βέλγο επιθετικό και το μόνο σίγουρο είναι πως το σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με τους φίλους της ομάδας να ευελπιστούν σε θετική εξέλιξη της υπόθεσης, αφού ο Μιραλάς αυτή την περίοδο είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.

http://www.i-live.gr/news-ilioupoli-olympiakos-kypello-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου